Hartaanvallen kunnen eenvoudig voorkomen worden als je goed naar de symptomen luistert. Volgens de statistieken van 2016 zijn er ruim 1 miljoen sterfgevallen in de Verenigde Staten, die worden veroorzaakt door hart- en vaatzieken en een coronaire hartziekte genaamd CAD.

heart-attack-1

Hartaanvallen zijn de meest voorkomende hart- en vaatziekten. Experts zeggen dat bijna één miljoen Amerikanen een hartaanval kunnen hebben komend jaar. Een hartaanval wordt vaak veroorzaakt als er geen bloed stroomt naar bepaalde delen van het hart. De meest voorkomende is een blokkade in een slagader (plaque). Deze plaque bouwt op in de slagaders en creëert een bloedstolsel, waardoor het bloed niet meer goed kan stromen.

Je kunt een hartaanval eenvoudig voorkomen. De meest voorkomende oorzaak van een hartaanval is het moderne leven en de snelle levensstijl. De KI (Karolinska Institute) heeft onlangs geconstateerd dat als mensen hun levensstijl veranderen en deze 5 gewoontes aanleren, ze het risico op een hartaanval aanzienlijk verminderen!

LEES deze 5 gezonde gewoontes op de volgende pagina!

Wat vind jij? Reageer hieronder::