Volgens mij houden we allemaal van kleren die lekker ruiken! Maar helaas zijn de bekende wasverzachters helemaal niet goed. Erger nog, ze zitten vol met schadelijke, chemische stoffen en verbindingen die erg slecht zijn voor de gezondheid van jou en je gezin. Kenners zeggen dat de chemische stoffen vooral schadelijk zijn voor kleine kinderen.

Don’t-Buy-Fabric-Softeners-Anymore-–-They-Are-Harmful-Make-Yourself-a-Natural-and-Inexpensive-One-1.gif

Experts zeggen zelfs dat de chemische stoffen die in de wasverzachter zitten flinke allergieën veroorzaken! Hoge concentraties van deze stoffen zitten in je wasmiddel, De bekende wasmiddel producten zijn dus niet gebruiksvriendelijk. Dit wasmiddel doet me denken aan de welbekende uitspraak: “Als je het niet in je mond kan stoppen, draag het dan ook niet op je huid.” Denk de volgende keer als je je kleren moet wassen dus goed na. De wasverzachter zit in je kleren. Via je kleren komt je huid in contact met de chemische stoffen en zo komt het dus uiteindelijk je lichaam binnen. Dit brengt ernstige schade toe.

Dit houdt in dat je erg voorzichtig moet zijn met je wasverzachter! Dit is de belangrijkste reden waarom je geen chemisch beladen wasverzachter moet gebruiken. Er worden bepaalde stoffen toegevoegd om een lekkere geur te krijgen. Studies hebben aangetoond dat deze stoffen schadelijk kunnen zijn voor je hormoonbalans. bij dieren. Daarom is wasverzachter niet alleen slecht voor onszelf, maar ook voor de dieren in de natuur en het milieu.

LEES op de volgende pagina hoe je zelf wasverzachter maakt!

Wat vind jij? Reageer hieronder::